Teamontwikkeling

Identificatie van uw persoonlijkheidsprofiel als startpunt voor de verbetering van persoonlijke effectiviteit. KRILL-SDOD begeleidt managers, directieleden en teams bij die ontwikkeling.

Jo Krill maakt als partner van InsightsWorld Benelux en geaccrediteerd coach gebruik van de meest betrouwbare beoordelings- en coachinginstrumenten van Insights Learning & Development.

De missie van Insights is het verhogen van de effectiviteit van mensen, teams en afdelingen met een systeem voor zelfinzicht en samenwerking. Het Insights Discovery System™ en software is onderdeel van een nieuwe generatie van assessments en ontwikkelingsmethoden. Het is gebaseerd op het werk van Dr. Carl Jung en met name op zijn onderzoek naar psychologische typen. Wat ons systeem uniek maakt is de combinatie van verschillende assessments met workshops die de resultaten van de assessments gebruiken om mensen, teams en organisaties verder te ontwikkelen. In de basis een eenvoudig model met 4 kwadranten, maar een systeem met bewezen waarde door zijn diepgang, nauwkeurigheid en impact.

De basis van het systeem bestaat uit een serie door software gegenereerde assessments: Insights Discovery Persoonlijke Rapporten

Insights is gericht op het geven van praktisch en resultaatgericht advies waarmee mensen en teams hun effectiviteit kunnen verhogen. Als u deze assessments wilt evalueren, neem dan contact op voor een uitvoerige toelichting. Vertegenwoordigd in meer dan 30 landen leveren de adviseurs van Insights diensten aan grote internationale klanten zoals American Express, Lilly, British Airways, Mars, Novartis, British Petroleum, NCR, AXA, Accenture Consulting.